Masterclasses voor jonge muzikanten

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 23 augustus 2022, 12:33
Foto: Masterclass Apeldoorn

De International Foundation Masterclass Apeldoorn werd in 1990 opgericht door Annette Brattinga. Jonge en getalenteerde muzikanten van over de wereld beleven hiermee inspirerende lessen en mooie concerten. Sommige daarvan zijn open voor publiek. Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 september zijn drie muzikanten als masters te gast in Orpheus.

Dit zin Philippe Graffin (viool), Dimitry Ferschtman (cello) en Charles Neidich (klarinet). Zij zullen ruim 20 jonge talentvolle beroepsmuzikanten lesgeven. Ook treden ze op donderdagavond samen op.

Op woensdagmiddag 7 september om 14.00u. kunnen openbare lessen bijgewoond worden, met na afloop een concertje. Belangstellenden kunnen daar van alle drie de masters een les bijwonen, maar ook drie lessen van één master/instrument bijwonen. Kaartjes kosten 20,-euro.

Op donderdagavond 8 september om 20.00u. geven de masters een concert geven. Kaartjes hiervoor kosten 30,- euro. Een passepartout kost 40,- euro.

Kaarten zijn te koop via www.orpheus.nl/voorstellingen. Het concert door de leerlingen vindt plaats in de Regentessekerk aan de Regentesselaan 14a. Het slotconcert is vrij toegankelijk. Voor meer informatie kijk je op www.masterclass-apeldoorn.nl

Deel dit bericht: