Sinterklaas in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 10 januari 2024, 20:14
De officiële Sinterklaasvlag
De officiële Sinterklaasvlag

Sinterklaas komt samen met zijn Pieten op zaterdag 20 november, naar het winkelcentrum de Eglantier. Vanaf ongeveer kwart voor elf ’s ochtends komen de eerste Pieten aan.

Zo rond elf uur komt dan Sinterklaas aan. De tocht door het winkelcentrum van Sint en zijn Pieten duurt tot 13.00 uur. Er zijn zes gratis kinderattracties voor de kinderen tot 15.00u. Meer informatie www.eglantier.nl

Op zaterdag 20 november komen de Pietjes Ongeregeld weer langs. Vanaf 10:00u. en ook 12:00u. zijn ze in het winkelcentrum Hart van Zuid. Er zijn ook diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen ze stickers verzamelen en daarmee zelfs een echt Pietendiploma verdienen.

Tenslotte komt op zaterdag 27 november Sinterklaas zelf, vergezeld met zijn Pieten, op bezoek in het winkelcentrum Hart van Zuid.

Vanaf 13:45u. tot ongeveer 14:45u. is de Sint aanwezig en zullen er kleine cadeautjes worden uitgedeeld. Zolang de voorraad strekt dus zorg dat je er op tijd bij bent! Meer info: www.winkelcentrumhardvanzuid.nl

Deel dit bericht: