10 jaar Familie softbaldag AABA en Robur ‘58

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 11 januari 2024, 21:49
air 20230518 mixed softbal robur58
AABA Mixed softbal toernooi
Foto: Robur '58

Op de 2e Pinksterdag 2023, maandag 29 mei a.s. wordt  dit jaar voor de 10e keer door het Antillianen en Arubanen Beraad Apeldoorn (AABA) en Robur ‘58 samen een familie softbal dag gehouden op het complex van Robur ’58. Vanaf 12 uur tot 19 uur is een ieder welkom.

Het doel van de middag is om zowel  leden en belangstellenden van Robur ’58 als de achterban van de AABA (jong en oud) met elkaar kennis te laten maken d.m.v. het spelen van softbal, en voor de kleintjes BeeBall. Er wordt daarom met zachte ballen gespeeld en aangepaste spelregels: het gaat om de lol, niet om het winnen. Ook wordt er een Home Run derby gehouden, de uitdaging is hier om een bal zo ver mogelijk weg te slaan.

Bijzonder is dat zowel teams die zich van tevoren opgeven welkom zijn, als mensen die graag mee willen doen maar nog geen team hebben. Deze worden voor de start dan gecombineerd tot één of meerdere teams. Als gast speaker/dj is er Internet radio Pengue aanwezig, die ook live de eilanden bereikt. Vanaf 12 uur tot 19 uur is een iedereen van harte welkom.

Deel dit bericht: