Motorrijder zwaargewond bij ongeluk in Epe

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 26 mei 2023, 11:49
air 20230526 ongeval kanaalweg epe incidenetn apeldoorn
Foto: Incidenetn Apeldoorn e.o.

Bij een zwaar ongeluk op de Kanaalweg in Epe is een motorrijder zwaargewond geraakt. Even voor 08:30u. ging het vreselijk mis.

Bron: Incidenten Apeldoorn e.o.

Een bestuurder zag tijdens het oversteken van de Kanaalweg richting het Koepad een motorrijder over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De motorrijder botste met zijn motor tegen een houten balk aan waarna hij op het asfalt terecht kwam. De man raakte zwaargewond.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de motorrijder ter plaatse onderzocht behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De gealarmeerde traumahelikopter die bijna ter plaatse was kon uiteindelijk weer omkeren. De bestuurder van de auto, raakte niet gewond. Wel was zij flink geschrokken en ontdaan.

De politie sloot de kruising volledig af. In eerste instantie vanwege de hulpverlening, vervolgens voor het sporenonderzoek. Het onderzoek gaat nog geruime tijd in beslag nemen. Naar verwachting is de kruising pas weer rond 12:00u. vrij.

Deel dit bericht: