Workshop Medische zaken online regelen

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 26 mei 2023, 17:53
air 20230507 gelre ziekenhuizen
Foto: Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen en BIJ de bieb organiseren samen een combinatie van 2 workshops over digitale zorg. De eerste workshop zal plaatsvinden op vrijdag 2 juni om 10:00.u. bij Bibliotheek Twello. Steeds vaker wordt er in de zorg gebruik gemaakt van online patiënportalen, maar hoe ga je daar goed mee overweg?

Tijdens de workshops wordt je wegwijs gemaakt in de online omgeving van de zorg. Van inloggen met DigiD, een account maken tot leren hoe u informatie kunt vinden in het patiëntenportaal MijnGelre. Tijdens de eerste workshop in Bibliotheek Twello word je op weg geholpen met het online oefenen in een demo-omgeving. 

De tweede workshop is op vrijdag 16 juni bij Gelre Apeldoorn. Hier ga je aan de slag in je eigen medische dossier in patiëntenportaal MijnGelre. Een medewerker van Gelre legt je uit waar je welke gegevens kunt vinden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de privacy.

Deelname aan deze combinatieworkshop is gratis en kan alleen als je patiënt bent van Gelre ziekenhuizen vanwege het inloggen op patiëntenportaal MijnGelre

Deel dit bericht: