Nacht van Apeldoorn Weekender: 3 Dagen Entertainment & Muziek in de Binnenstad

Regionieuws

Regio | Door: Dieke Zeën | | Laatste update: 11 januari 2024, 21:49
air 20230906 nva 2023 poster a3 nacht van apeldoorn
Foto : Nacht van Apeldoorn

De binnenstad van Apeldoorn zal op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september bruisen tijdens de Nacht van Apeldoorn

Gedurende deze drie dagen staat de stad bol van entertainment en muziek. De vrijdag- en zaterdagavond beloven een uitbundig nachtleven, terwijl de koopzondag de stad verandert in een podium voor straattheateracts.

Al jarenlang staat de Nacht van Apeldoorn bekend als een begrip in de stad. Dit jaar gaat het evenement een stap verder met de toevoeging “Weekender”, wat betekent dat het nu drie dagen duurt. Tijdens de uitgaansavonden kun je een overvloed aan horeca-ervaringen verwachten. Overal in de stad zijn podia opgezet met een indrukwekkende line-up van dj’s en live muzikanten. De ondernemers breiden uit met buitenbars.

– Het Caterplein plaatst hun podium naast de Graaf van Vlaanderen, terwijl Caterplein Noord je meeneemt van Café de Babbel tot Club Fyx.
– In de Kapelstraat kun je genieten van disco klassiekers & Motown hits, terwijl het naastgelegen Stadscafé je verwent met heerlijke late-night snacks.
– Gigant heeft een speciaal programma in de popzaal met acts zoals Gladde Paling, Natte Visstick & Parsa!
– Rembrandt & Berlijn nemen hun vertrouwde positie in op de kruising Deventerstraat / Hoofdstraat en presenteren DJ’s en artiesten zoals Gina Voc en Marc Huisman.
– Het Raadhuisplein biedt een geweldige ervaring met vaste DJ’s als Party Harry, Meggy V en Dinant van Tongeren op het bordes van het Raadhuis.

Op zondag verandert de stad in een speelplaats voor straattheateracts. Enkele hoogtepunten zijn de grootschalige natuurvriendelijke insecten van Compagnie Daad, waar je zelfs op kunt plaatsnemen. Leo Dirks laat levensgrote honden los midden op de Hoofdstraat!

Voor meer informatie over de Nacht van Apeldoorn – Weekender, kun je terecht op www.denachtvanapeldoorn.nl.

Deel dit bericht: