Muziektheater Apeldoorn brengt musical ‘Oklahoma’ tot leven in Theater Orpheus

Regionieuws

Regio | Door: Dieke Zeën | | Laatste update: 19 september 2023, 14:12
air 20230911 oklahoma muziektheater foto muziek theater
Foto : Muziektheater Apeldoorn

In een opwindende samenwerking tussen kinderen, jongeren en volwassenen, bereidt Muziektheater Apeldoorn zich voor om de charmante musical ‘Oklahoma’ op te voeren in Theater Orpheus.

Met veel enthousiasme repeteren ze voor deze voorstelling die zich afspeelt in de prachtige omgeving van de staat Oklahoma. Elke week komen de leden samen op donderdagavond om te zingen, dansen en acteren onder leiding van repetitor Michiel Hinnen en regisseur Dookje Engelhard. Op het podium is het orkest van 25 getalenteerde muzikanten, onder leiding van dirigent Henk Menkveld, verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding.

‘Oklahoma’ vertelt het verhaal van Laurey, een boerenmeisje dat zich bevindt tussen twee interessante mannen: de charmante Curly en de intrigerende boerenknecht Jud. Het stuk komt tot leven met veilingen, liefdesdriehoeken en dorpsfeesten, en biedt een amusante kijk op de uitdagingen van het kiezen van de juiste liefde.

Deze familiemusical belooft een boeiende ervaring te worden voor alle leeftijden. De voorstellingen zijn op 23 en 24 september. Mis het niet en koop je kaarten op www.muziektheaterapeldoorn.nl of www.orpheus.nl om getuige te zijn van de magie van ‘Oklahoma’!

Tot ziens in Oklahoma!

Deel dit bericht: