Harde knal in Metaalbuurt Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 19 september 2023, 14:19
air 20230917 ongeval metaalbuurt incidenten apeldoorn
Foto: Incidenten Apeldoorn

Een gigantisch harde knal zorgde er afgelopen nacht voor dat vele inwoners van Apeldoorn rechtop in bed zaten. Vooral de mensen in de Apeldoornse Metaalbuurt wist niet wat hen overkwam. Een vuurwerkbom bleek de oorzaak.

Bron: Incidenten Apeldoorn e.o.

Het was even voor 3:30 uur toen er tussen de flats aan Hoenderparkweg met de Metaalweg, op een grasveldje een vuurwerkbom afging. Een flinke rookontwikkeling was het gevolg, maar de knal die volgde was gigantisch. Door de knal gingen meerdere autoalarmen af. Bij een autogarage in de buurt, ging zelfs het inbraakalarm af.

Op Facebook regent het inmiddels berichten over die merkwaardige knal. De politie was de afgelopen nacht direct groots aanwezig in de wijk, maar voor zover bekend troffen zij, behalve een flink gat in de struiken en het gras, niets meer aan. Een stuk verbrand papier was een stille getuige van wat zich die nacht heeft afgespeeld.

De politie laat weten inderdaad een melding te hebben ontvangen en doet nog onderzoek naar de dader(s). Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie: 0900-8844

Deel dit bericht: