Spelderholtloop: hardlopen voor iedereen op 15 oktober

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20230925 spelderholtloop parc spelderholt
Foto: Parc Spelderholt

Noteer zondag 15 oktober 2023 in je hardloopagenda, want dan vindt de Spelderholtloop plaats. De Spelderholtloop is een jaarlijks terugkerend evenement en staat bekend in Apeldoorn en omstreken. Deze loop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of fysieke beperkingen. Het samen sporten staat centraal en zorgt voor een plezierige en inclusieve ervaring.

De Spelderholtloop biedt diverse afstanden om uit te kiezen en voert deelnemers door de prachtige bossen van Parc Spelderholt. Of je nu 500 meter, 2 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer wilt lopen, er is een afstand voor iedereen. De start en finish vinden plaats op het terrein van Parc Spelderholt. Starttijden variëren per afstand, dus zorg ervoor dat je minstens een half uur van tevoren aanwezig bent om je startbewijs op te halen.

Parkeren voor auto’s en fietsen is beschikbaar aan het begin van het terrein. Op het terrein zelf is er ruimte om op te warmen en andere lopers aan te moedigen. Inschrijven kan via deze link en meer informatie over de routes vindt je op de website van ParcSpelderholt.nl.

Deel dit bericht: