Gemeente Apeldoorn eert vrijwilligers met vrijwilligerswaardering

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 26 september 2023, 15:11
air 20230926 logo vrijwilligersmarkt apeldoorn pakt aan
Foto: Apeldoorn pakt aan

Op 7 oktober zal de gemeente Apeldoorn haar waardering tonen aan inwoners die zich vrijwillig en belangeloos inzetten voor anderen of voor de stad. Deze vrijwilligerswaardering wordt uitgereikt in Orpheus als blijk van dank voor hun toewijding. Op dezelfde dag wordt ook de Vrijwilligersmarkt gehouden.

De gemeente nodigt vrijwilligers uit om hun waardering in ontvangst te nemen op 7 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur in Orpheus. Het uitreiken van de vrijwilligerswaardering vindt deels plaats vóór aanvang van de Vrijwilligersmarkt. Vooraf aanmelden is niet vereist.

Het werk van vrijwilligers maakt Apeldoorn mooier en leuker om te wonen, te werken of te bezoeken. De gemeente waardeert hun inzet ten zeerste en is dankbaar voor hun aanwezigheid. Sommige vrijwilligers zetten zich al vele jaren in voor hun initiatief, vereniging of actie.

Om 13.00 uur zal wethouder Anja Prins de Vrijwilligersmarkt openen, die duurt tot 16.00 uur. Tijdens deze markt kunnen organisaties en verenigingen bezoekers informeren over diverse vormen van vrijwilligerswerk. Een aanrader voor inwoners die al vrijwilligerswerk doen of van plan zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Apeldoorn kunt u terecht op de website van de gemeente.

Deel dit bericht: