Kinderboekenweek in CODA waar diversiteit centraal staat

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 4 oktober 2023, 10:21
air 20231004 kinderboekenweek 2023 coda
Het thema is dit jaar ‘Bij mij thuis’
Foto: CODA

Van 4 t/m 15 oktober 2023 is het weer tijd voor de Kinderboekenweek in CODA, dat dit jaar draait om het thema ‘Bij mij thuis’. Thuis kan voor iedereen iets anders betekenen, en deze diversiteit staat centraal in de activiteiten die tijdens deze week worden georganiseerd in de CODA Centrale Bibliotheek.

Je kunt genieten van spannende vertelvoorstellingen, waaronder ‘Spinder’, en meebouwen aan Kartopia, een stad van karton. Ook kun je op avontuur met Iven Cudogham en Anansi de Spin. Gedurende deze week is er van alles te doen in CODA Centrale Bibliotheek, CODA Museum en de vestigingen in Dok Zuid en De Maten.

Het hoogtepunt van de week vindt plaats op 11 oktober in CODA Museum, met onder andere de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje en een meet & greet met Iven Cudogham. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse activiteiten, van een maakmiddag tot het ontwerpen van je eigen huis en het bouwen van Kartopia.

Op 15 oktober word de week afgesloten met tekenworkshops, waaronder een speciale workshop door Yvonne Jagtenberg, die ook haar expositie ‘Huis van Hopper’ in CODA Junior opent. Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek www.coda-apeldoorn.nl/kinderboekenweek.

air 20231004 kinderboekenweek 2023 01 coda

Deel dit bericht: