Herfstvakantie vol sport en beweging in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20231005 herfstvakantie sportservice binky
Foto: Sportservice Apeldoorn

Van 16 t/m 21 oktober staat de herfstvakantie in Apeldoorn in het teken van sport en beweging voor alle leeftijden. Sportservice Apeldoorn organiseert deze activiteiten in samenwerking met tal van Apeldoornse verenigingen.

Deze actieve week begint op maandag 16 oktober met onder andere padel en MMA Academy (een mix van Braziliaans jiujitsu, kickboksen, karate en judo) clinics tijdens de Maten Open. Tussen 10:00 en 12:00 uur kun je deelnemen aan deze clinics bij een van de twee verenigingen.

Op woensdag 18 oktober kun je van 09:30 tot 12:00 uur deelnemen aan een gezellige instuif bij KDO. Hier kun je samen met vriendjes verschillende sporten uitproberen, zoals trampoline springen, kickboksen, hip-hop, free runnen en voetballen.

Op donderdag 19 oktober wordt de bekende Binky’s speurtocht georganiseerd in het Mheenpark. Je kunt alle Binky’s (letters) proberen te vinden en als je er een vindt, wacht er een leuke beweegopdracht op je. Deze opdrachten zijn ook geschikt voor kinderen met een beperking. Het is een leuke activiteit om samen met je kind(eren) actief te zijn.

De actieve week wordt afgesloten met de Orderbos Open op zaterdag 21 oktober. Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je de hele middag gratis sporten. Je kunt deelnemen aan maximaal 3 verschillende sportclinics die worden georganiseerd door sportverenigingen. Inschrijven voor de clinics kan via de website, waar je ook alle details kunt vinden.

Deel dit bericht: