Ford Oldtimerdag in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 5 oktober 2023, 12:43
air 20231005 ford oldtimerdag
Foto: Ford Oldtimershow

Op zaterdag 14 oktober 2023 worden de Zwitsalhallen in Apeldoorn omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van Ford klassieke automobielen. Vier Ford oldtimer clubs bundelen hun krachten om de jaarlijkse Ford Onderdelendag te organiseren.

Dit evenement trekt talloze handelaren en particulieren die hun uiteenlopende Ford onderdelen voor de geliefde Fordjes tentoonstellen. Van de jaren 30 van de vorige eeuw tot heden, van de iconische A-Ford tot de elegante Consul, je vindt er van alles. Natuurlijk zijn er ook overvloedige onderdelen beschikbaar voor modellen als de Escort, Capri, Taunus, Cortina, Transit, en nog veel meer, inclusief schaalmodellen. Buiten op de parkeerplaats kun je bovendien de Ford-klassiekers bewonderen die door bezoekers zijn meegebracht.

Het evenement vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Voorzieningen zoals toiletten en horeca zijn aanwezig, maar houd er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in de hal. Ford-liefhebbers kunnen hun eigen klassieker parkeren op de speciale parkeerplaats voor een stijlvolle ervaring.

Deel dit bericht: