Pers en ondernemers worden bijgepraat over de Markthal

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 27 oktober 2023, 10:27
air 20231025 uitlleg markthal serge poppelaars
Foto: Serge Poppelaars

Woensdagochtend is er in het gemeentehuis van Apeldoorn een bijeenkomst georganiseerd voor de pers en ondernemers van de binnenstad om ze te informeren over de vorderingen van de bouw van de Markthal.

Verantwoordelijke ambtenaren en vertegenwoordigers van bouwbedrijf Draisma waren daar aanwezig om vragen te beantwoorden. Namens de gemeente werd iedereen hartelijk ontvangen en was er onder genot van een kop koffie of thee (met koek!) de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Daarna ging het met een gezelschap van ongeveer 15 personen naar het balkon langs de bovenrand van het stadhuis. Vanaf daar waren de werkzaamheden goed te volgen en konden er doelgericht vragen worden gesteld. De Markthal heeft officieel zijn hoogste punt nog niet bereikt, maar je mag al wel de conclusie trekken dat dit niet lang meer gaat duren.

Op donderdagochtend was er nog een bijeenkomst voor alle projectmedewerkers. Daar werd de Apeldoornse gemeentevlag in de top gehangen om officieus het hoogste punt van de bouw alvast te vieren.

air 20231025 uitlleg markthal 01 serge poppelaars

Foto: Serge Poppelaars

air 20231026 hoogste punt markthal louis bouwmeester

Foto: Louis Bouwmeester

Deel dit bericht: