Profiteer van korting bij aanschaf fietshelm

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 27 oktober 2023, 10:46
air 20231026 fietshelm
Niet verplicht, wel veilig

Fietsen is niet alleen leuk, maar het draagt ook bij aan een langer gezond en sociaal actief leven. De actie, genaamd “Koop jouw fietshelm met €25 korting in Gelderland,” maakt deel uit van het programma Doortrappen, uitgevoerd in opdracht van de Provincie Gelderland.

Het doel is om ouderen aan te moedigen zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen en daarmee hun gezondheid en zelfredzaamheid te bevorderen. Wist je dat het dragen van een fietshelm de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel met maar liefst 60% vermindert bij een val of botsing? Met een fietshelm ben je dus zeker goed beschermd. Hoewel het dragen van een fietshelm in Nederland niet verplicht is, wordt het sterk aangeraden.

Sinds deze maand 2023 kun je profiteren van een korting van 25 euro, wanneer je een goedgekeurde fietshelm koopt bij deelnemende fietsenwinkels. Controleer of de fietsenwinkel bij jou in de buurt meedoet aan deze geweldige actie. Kijk op www.ideate.nl/fietshelmgelderland om te zien welke fietsenwinkels deelnemen.

Deel dit bericht: