Opmaat naar verkiezingen: kamerleden in gesprek met burgers in onze gemeente

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20231029 verkiezingen vvd apeldoorn
Foto: VVD Apeldoorn

Apeldoorn biedt bewoners en ondernemers de kans om voor de Tweede Kamerverkiezingen persoonlijk in gesprek te gaan met Kamerleden. In de aanloop naar 22 november zullen bewindspersonen, Kamerleden en kandidaten aanwezig zijn in Apeldoorn en omliggende dorpen om de kansen en uitdagingen in Nederland en de regio te bespreken.

Afgelopen zaterdag stonden politici in Ugchelen, waar Tweede Kamerleden Erik Haverkort en Judith Tielen aanwezig waren. Ze bespraken nationale kwesties, zoals bouwen op landbouwgrond en de A1-verbreding. Dit bood inzicht in de lokale bevolkingsmeningen en hoe deze in Den Haag worden ontvangen.

Aanstaande zaterdag, 4 november, is de stand te vinden bij winkelcentrum ‘t Fort, met opnieuw verschillende Kamerleden aanwezig. Het initiatief heeft niet alleen betrekking op de Tweede Kamerverkiezingen, maar dient ook om de band tussen Den Haag en Apeldoorn te versterken, omdat lokale zaken en meningen van groot belang zijn voor de nationale besluitvorming.

Na ‘t Fort volgen bezoeken aan Beekbergen, Eerbeek, winkelcentrum Anklaar en het centrum. Mensen kunnen hun meningen en vragen ook laagdrempelig insturen via de sociale mediakanalen van de Apeldoornse VVD.

Deel dit bericht: