Minister Hanke Bruins Slot komt naar Klarenbeek

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 7 november 2023, 17:06
20231107 hanke bruins slot cda
Foto: CDA Nederland

Minister Hanke Bruins Slot, belast met Buitenlandse Zaken, zal op woensdag 15 november te gast zijn in Klarenbeek. In het MFC Klarenbeek aan de Bosweg 14 zullen de lokale CDA-afdelingen Apeldoorn, Brummen en Voorst haar verwelkomen.

Het evenement zal plaatsvinden in de vorm van een College Tour, waarbij bezoekers de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen aan de minister. Dit is een bijzondere gebeurtenis, gezien de vele conflicten in het buitenland en de dagelijkse aandacht voor internationale politiek. De situaties in landen als Oekraïne en het Midden-Oosten vergen veel aandacht van minister Bruins Slot. Ondanks haar drukke agenda heeft zij tijd vrijgemaakt om naar Klarenbeek te komen.

Het concept van College Tour is beproefd: een hoofdgast, een presentator en vragen vanuit het publiek. Minister Bruins Slot, geboren in Apeldoorn, zal worden verwelkomd door voormalig wethouder van Apeldoorn, Nathan Stukker. Bezoekers wordt verzocht om hun vragen vooraf en bij binnenkomst in te dienen, hoewel zij de vragen ook persoonlijk kunnen stellen.

De toegangskaarten zijn gratis (maximaal 2 per aanmelding) en zullen bij de ingang worden gecontroleerd. Aanmelden is verplicht en kan vanaf woensdag 8 november om 12.00 uur via deze link of de websites van deelnemende CDA-afdelingen (Apeldoorn, Brummen en Voorst). Er kan naar legitimatie worden gevraagd. Vanaf 19.30 uur staat koffie en thee klaar voor bezoekers, terwijl het programma om 20.00 uur begint. Gezien de verwachte hoge opkomst wordt aangeraden om op tijd te arriveren, want vol is vol.

Deel dit bericht: