Workshop voor mantelzorgers bij de Kap

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink | | Laatste update: 4 december 2023, 09:14
scrapebook maken de kap mantelzorgers
Foto: De Kap
Mantelzorgers kunnen onder leiding van ‘scrapebook-specialist’ Marloes enkele mooie plakboekpagina’s maken in kerststijl.

De Kap organiseert speciaal voor haar mantelzorgers een creatieve middag; een workshop “scrapbooking” die in het teken van kerst zal staan. Deze middag is op donderdag 7 december van 14.00 – 16.00 uur bij de Kap aan de Regentesselaan 2-B in Apeldoorn.

Een scrapbook is een plakboek waar herinneringen in vastgelegd kunnen worden. In deze workshop kunnen twee scrapbookpagina’s gemaakt worden in feestelijke kerststijl. De materialen die hiervoor gebruikt worden zijn onder andere papier, stickers en lijm. Later kunnen er ook favoriete foto’s aan toegevoegd worden om het geheel een extra persoonlijke tint te geven.

Dit creatieve proces zal begeleid worden door Marloes; op social media beter bekend als “The Dutch Scrapper.” Zij zal stap voor stap de technieken voor het maken van een scrapbookpagina uitleggen zodat de workshop voor iedereen toegankelijk is en zowel beginners als gevorderden hieraan deel kunnen nemen.

Datum/tijdstip: donderdag 7 december van 14.00 – 16.00 uur.

Locatie: De Kap aan de Regentesselaan 2-B

Aanmelden: m.steunenberg@dekap.nl

Info: dekap.nl

scrapebook maken de kap mantelzorgers
Foto: De Kap

Deel dit bericht: