Expositie “Geef ‘ns Kunst Kado” als hekkensluiter

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink | | Laatste update: 12 december 2023, 23:49
air 20231212geefnskunstkadoateliersapeldoorn
Foto: Roel Ottow

December, de feestmaand bij uitstek die voornamelijk in het teken staat van (familie)bijeenkomsten en vieringen in een sfeer van stralende verlichting en andere kerstdecoratie, leent zich er uitstekend voor om elkaar een cadeau te geven.  Stichting Ateliers Apeldoorn speelt hierop in door de tentoonstelling “Geef ‘ns Kunst Cadeau!” te organiseren; de laatste van dit jaar.

Deze tentoonstelling is te bezoeken op zaterdag 16- en zondag 17 december in de Teresiakerk aan de Haagwinde 91 in Apeldoorn. Op deze twee dagen zijn er tussen 13.00 en 17.00 uur diverse werken van meer dan twintig kunstenaars te zien. Het aanbod aan kunst is zeer gevarieerd en loopt uiteen van schilderijen en foto’s tot beelden en keramiek.

De afsluitende expositie met als motto “Geef ‘ns Kunst Cadeau” doet haar naam eer aan door de te bezichtigen kunstobjecten te koop aan te bieden aan haar bezoekers als origineel cadeau met de feestdagen. Op zondag 17 december rond 16.00 uur sluit Stichting Ateliers Apeldoorn een lange reeks van succesvolle exposities in de Teresiakerk af met sfeervolle livemuziek en een hapje en een drankje waarbij iedereen van harte welkom is.

air 20231212geefnskunstkadoateliersapeldoorn
Foto: Roel Ottow

Deel dit bericht: