Apeldoorns Sportgala 2024 met nieuwe vakjury

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20230215 sportgala 2022 rob voss
Foto: Rob Voss

In navolging van een jaar vol sportieve hoogtepunten in Apeldoorn staat het grootschalige Sportgala weer op de agenda met als hoogtepunt de uitreiking van dé Sportprijs 2023, eerder toegekend aan de baanwielrenner Harrie Lavreysen.

Ook zullen er erkenningen zijn voor het sporttalent van het jaar en de vrijwilliger van het jaar. Nationale kampioenen en medaillewinnaars op EK’s en WK’s worden geëerd met de welverdiende sportpenningen. Vorig jaar werden meer dan 100 van deze ereprijzen uitgereikt, en een vergelijkbaar aantal wordt verwacht voor dit jaar.

Dit Sportgala introduceert ook een nieuwe vakjury, bestaande uit gerenommeerde oud-topsporters en deelnemers aan de Olympische Spelen, waaronder Daniëlle Gommers-Vriezema, Bas van de Goor, Gert-Jan Liefers, Elis Ligtlee en Anne-Grethe Stormorken.

Aanmeldingen en nominaties voor sporters, teams en vrijwilligers zijn welkom. De criteria en formulieren zijn beschikbaar op de website van de Sportraad. De aanmeldingen moeten uiterlijk 7 januari 2024 binnen zijn via info@sportraad.nl of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn. Het sportgala vindt plaats op woensdagavond 20 maart 2024 in Schouwburg Orpheus.

Deel dit bericht: