“Make-A-Wish” bij Café De Kleine Generaal

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink | | Laatste update: 18 december 2023, 14:30
air 20231218 actiemake a wishglazenhuis
Foto: De Kleine Generaal

Apeldoorn pakt aan” in de week van 18 december; dit vindt plaats in café De Kleine Generaal op het Caterplein. Deze hele week (maandag 18- tot en met zaterdag 23 december) kan iedereen een plaatje aanvragen voor het goede doel “Make-A-Wish.” De aftrap van deze actie die gebaseerd is op het concept van de Serious Request-actie “Het Glazen Huis”, wordt op maandag 18 december gegeven.

Make-A-Wish is een landelijke non-profit organisatie die de liefste wens vervult van ernstig- tot levensbedreigend zieke kinderen in Nederland. De lokale Make-A-Wish acties worden met- en door vrijwilligers georganiseerd en uitgevoerd onder de noemer “Apeldoorn pakt aan” (de Apeldoornse afgezant van “Make-A-Wish Nederland”), bestaande uit acht samenwerkende partners.) De acties komen tot stand met medewerking van onder andere  plaatselijke ondernemers en bedrijven.

De verzoekplaatjes worden gedraaid door verschillende Apeldoornse dj’s die speciaal voor deze actie naar het café komen. De tegenprestatie voor een aangevraagd nummer is een donatie waarvan de totale opbrengst naar het goede doel “Make-A-Wish” gaat.

Vraag ook een plaatje aan bij de dj’s: “Your wish is their command.

air 20231218 actie make a wishglazenhuislogo de kleine generaal.nl
Foto: De Kleine Generaal
air 20231218 actiemake a wishglazenhuis
Foto: De Kleine Generaal

Deel dit bericht: