Condoleanceberichten Mensenlinq verdwenen 

Regionieuws

Regio | Door: Christiaan Gijtenbeek | | Laatste update: 27 december 2023, 11:53
air 20231227 kaars rebecca peterson
Foto: Rebecca

De kerstdagen geven bij veel mensen rust en bezinning. Een moment waarbij je even terugkijkt op het afgelopen jaar. Mooie maar ook minder mooie momenten komen even naar boven. En ook even stilstaan bij de mensen die ons de afgelopen jaren zijn ontvallen

Zo’n herinneringsplek is de rouwadvertentie website Mensenlinq.nl. Daar vind je bijna 20 jaar geschiedenis van overledenen. Vanaf het begin was het al mogelijk om daar een persoonlijk bericht op een overlijden te plaatsen. Even je gevoel en herinnering kwijt in een korte tekst van maximaal 1000 letters.

Wie zoekt op oude persoonlijke ooit geplaatste condoleances zal schrikken. Vele oude waardevolle bijdrages zijn verdwenen. Alleen de rouwadvertentie is nog te vinden.

Mensenlinq geeft in een reactie aan dat men weet dat veel condoleanceberichten van voor 2017 van de website verdwenen zijn. Door transformaties van de website zijn deze condoleanceberichten verdwenen. Er schijnt echter nog wel een back-up te zijn en Mensenlinq is druk bezig om de duizenden condoleanceberichten weer bij de juiste rouwadvertenties terug te plaatsen. Wanneer dit gerealiseerd zal zijn kan men nog niet zeggen.

Deel dit bericht: