Winst op EK Baanwielrennen in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink | | Laatste update: 11 januari 2024, 11:17
air 20240111 ek baanwielrennen omnisport januari 2024
Foto: Omnisport Apeldoorn

De eerste titels op het Europees Kampioenschap Baanwielrennen werden woensdag jl. binnengehaald in Omnisport Apeldoorn. De “Oranje mannen” behaalden zege op de “Mannen Teamsprint” en zo werd het voor TeamNL een gouden start op dit EK.

Tevredenheid alom dus bij de Nederlandse mannen. De olympisch kampioenen wisten met hun wereldtitel ook in Apeldoorn een prachtig succes neer te zetten binnen een prima tijd waarmee zij Omnisport verlieten met goud en brons. Ook de Nederlandse teamsprintsters van het vrouwenteam wisten zich te plaatsen met hun bronzen overwinning op de Polen. Zij reden hierin tot twee keer toe een persoonlijk record.

Naast de succesvolle prestaties van het Nederlandse team die uiteraard  voor enorme blijdschap en nog meer enthousiasme zorgden, waren onder andere de vrouwen van het Duitse vrouwen-sprint team ook euforisch over hun behaalde overwinning. Na deze succesvolle eerste dag van dit EK Baanwielrennen kunnen de deelnemende teams met goede moed door met dit kampioenschap! Kijk hier voor meer informatie: ekbaanwielrennen.nl

Deel dit bericht: