Bluescafé Apeldoorn viert 30-Jarig bestaan met topweekend

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 12 januari 2024, 15:03
air 20240112 jan kerseboom bluescafe apeldoorn
Jan Kerseboom: 30 jaar Bluescafé Apeldoorn

Wat begon als een klein café in 1994 met slechts eens in de 14 dagen een liveoptreden, is uitgegroeid tot een begrip in de Blueswereld. Bluescafé Apeldoorn, onder leiding van eigenaar Jan Kerseboom, kan trots terugkijken op 30 fantastische jaren. Ter ere van dit jubileum zijn diverse optredens gepland.

De aftrap is op vrijdag 12 januari met niemand minder dan de legendarische Apeldoornse formatie Flavium. Deze bluesband heeft in de loop der jaren een prominente plaats veroverd in zowel de nationale als internationale blueswereld. Op zaterdag kun je genieten van optredens door La Grange en Bas Paardekooper. La Grange, een bluesrockband opgericht in 2005, heeft tot 2016 met succes opgetreden in de Nederlandse bluesscene. Bas Paardekooper And The Blew Crue, opgericht in 2007, belooft eveneens een krachtige show met frontman Bas Paardekooper.

Het slotstuk op zondag is gereserveerd voor Rockband Rebel. Hun slogan “a classic rock story” vat treffend samen wat ze op het podium brengen: ongeveer 3 uur aan muziek, vrijwel uitsluitend uit het vorige millennium. Het repertoire bevat niet alleen bekende klassiekers, maar ook minder voor de hand liggende nummers.

Kortom, het 30-jarig bestaan van Bluescafé Apeldoorn wordt gevierd met een topweekend vol muzikaal genot!

air 20240112 flavium

Deel dit bericht: