Netwerken voor “Next Generation” in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink |
netwerken voor next generation in apeldoorn
Foto: Hashtag Workingmode

Het derde netwerkevenement, in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn, staat voor de deur. Op donderdag 25 januari van 14.30 uur tot circa 17.00 uur  krijgen bezoekers van dit lokale evenement de gelegenheid om hun (sociale) netwerk te versterken en uit te breiden. Dit vindt plaats in de VIP Foyer van Schouwburg Orpheus.

Het thema dat ons allen verbindt: ‘What is your legacy’ (hoe u op uw huidige positie bent gekomen) staat op deze netwerk-avond centraal. Maar ook is van belang wat er op lokaal niveau bewerkstelligd kan worden voor de volgende generatie vrouwen in de gemeente Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst zal Sunita Bieharie (SP-wethouder Welzijn, Armoedebestrijding, Werk & Inkomen) een introductie geven op het belang van inclusiviteit. 

Vervolgens zal er een panel plaatsvinden met Simone de Bruin (algemeen directeur/gemeentesecretaris van Apeldoorn), Maggie Feng (CEO Wittenborg University) en Mirjam Barendregt (directeur Orpheus) over het thema ‘What is your legacy’? Een prominent aandachtspunt is ook welke keuzes er gemaakt zijn op ieders carrièrepad en het belang van het hebben van een (lokaal- en nationaal) netwerk.

Versterk uw netwerk voor “The Next Generation”: ‘What is your legacy?’

netwerken voor next generation in apeldoorn
Foto: Hashtag WorkingmodeDeel dit bericht: