Zero Waste Apeldoorn doet 8 van Apeldoorn als plogrun

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 10 februari 2024, 16:39
air 20230839 zero waste apeldoorn
Foto: Zero Waste Apeldoorn

Zero Waste Apeldoorn organiseert een sportieve plogrun langs de route van de “8 van Apeldoorn” en omgeving. Heb jij afgelopen weekend genoten van dit prachtige Apeldoornse evenement? Dan kun je het parcours van de “8 van Apeldoorn” nog eens opnieuw ervaren. En dat in alle rust, samen met een gezellige groep ploggers.

Een plogrun is naast afval verzamelen ook een complete workout met alles wat daar bij hoort en het dragen van plogtassen in de hand. Het meelopen is geschikt voor alle conditieniveaus, van beginners tot goed getrainde hardlopers. Er wordt gekozen voor routes binnen of net buiten de bebouwde kom, waardoor de route meestal rond de 4-6 kilometer ligt. De gemiddelde hardloopsnelheid is zeer laag (ongeveer 3 km/u).

Wil je meedoen? Meld je aan voor de WhatsApp-groep voor meer informatie door een e-mail te sturen naar zerowasteapeldoorn@gmail.com. De plogrun is op 11 februari en er wordt verzameld vanaf 9.45 uur bij de ingang van Park Berg & Bos (J.C. Wilslaan). De start is om 10.00 uur.

Deel dit bericht: