Inschrijving Cantharel Internationale 4daagse van start

Regionieuws

Regio | Door: Dieke Zeën |
air 20240214 4daagse dag 3 foto 4daagse apeldoorn
Fotot: 4daagse-Apeldoorn

Al vanaf 1954 heeft Apeldoorn zijn eigen Internationale Vierdaagse. De 69 editie van dit wandel evenement is van dinsdag 9 t/m 12 juli.

Deze vierdaagse is uniek vanwege de routes over de heidevelden, de bossen, zandverstuivingen en sprengen. Maar natuurlijk ook door de dorpen, Het stadpark Berg en Bos én Paleis het Loo met zijn kroondomeinen. Ook dit jaar zijn er enkele aanpassingen in de route. De wandelaars kunnen zonder opstoppingen royaal blijven wandelen in de natuur. Geniet ook van de unieke natuur op de Veluwe tijdens deze gezellige Vierdaagse en kies de afstand en het aantal dagen wat past bij je doel en je gezondheid. De afstanden zijn 12, 20 30 of 40 kilometer.

De wandelaar ontdekt de Vierdaagse Apeldoorn opnieuw”, vertelt Irma Woudenberg, bestuurslid van de organisatie, “vorig jaar hadden we een mooie toename van deelnemers, zowel vierdaagse wandelaars, als wandelaars die een of meerdere dagen meewandelden. Nieuwe deelnemers waren verrast over de routes, de gezelligheid en de vriendelijkheid van de vrijwilligers,
Volgens Irma blijft de organisatie het wandelen in Apeldoorn zoveel mogelijk stimuleren. Ze vertelt: “De komende jaren wil de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn met haar evenement bijdragen aan de strategische doelen om Apeldoorn als levendige stad verder op de kaart te zetten en haar activiteiten verder uitbreiden.”

Deelnemers die zich vóór 28 februari inschrijven voor de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn kunnen gratis meewandelen met de Midden Veluwetocht op 2 en 3 maart. Inschrijven kan vanaf nu via: https://www.4daagseapeldoorn.nl  

Deel dit bericht: