Apeldoorn opgeruimd op Zwerfafval Opruimdag

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240215 zwerfvuil opuim dag apeldoorn rein
Foto: Apeldoorn Rein

Zet je in om je buurt schoon te houden tijdens de Zwerfafval Opruimdag. Gezamenlijke bijeenkomsten vinden plaats in diverse wijken en locaties om de buurten weer op te schonen. Verspreid over de stad wordt in de ochtend zwerfafval verzameld.

In het stadscentrum start de opruimactie bij Youngster (PWA-laan), terwijl Orden Schoon zich verzamelt bij Orca (Germanenlaan). Matenpark, Mheenpark, Sprengenpark, Westenenkerpark, Woudhuis, Brummelhof, Zuidbroek, Zuiderpark en het Zwitsalterrein zijn ook aangewezen verzamelpunten.

Met ondersteuning van ‘Heel Apeldoorn is Rein’ krijgen vrijwilligers de nodige materialen om veilig zwerfafval op te ruimen. Vooraf aanmelden kan via zerowasteapeldoorn@gmail.com, maar spontane deelname bij een van de verzamelpunten op de opruimdag is ook mogelijk. Het opruimen vindt plaats op 17 februari van 10:00 tot 12:00u.

Mocht 17 februari niet passen, zijn er meerdere kansen om deel te nemen aan de maandelijkse opruimacties, waaronder 16 maart en 23 maart (Landelijke Opschoondag). Een mooi initiatief voor een schone en leefbare stad.

Deel dit bericht: