Stichting Dakloos Apeldoorn verhuist de Deventerstraat

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240219 dakloos zwerver clay
Foto: Clay

Stichting De Herberg Apeldoorn en Stichting Dakloos Apeldoorn (SDA) hebben gezamenlijk besloten dat SDA zal verhuizen naar De Herberg aan de Deventerstraat 40 in Apeldoorn. Vanaf 1 april van dit jaar zal SDA haar activiteiten op deze nieuwe locatie voortzetten, naast de reeds bestaande activiteiten van De Herberg.

Na het aflopen van het huurcontract aan de Paslaan eind maart, heeft SDA contact gezocht met Stichting De Herberg voor huisvesting. Productieve gesprekken tussen beide besturen en medewerkers hebben geleid tot het besluit dat SDA ruimtes zal huren bij De Herberg.

Beide stichtingen behouden hun eigen identiteit en zullen zelfstandig gebruikmaken van de locatie aan de Deventerstraat. Beide organisaties richten zich op het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving, waarbij SDA zich vooral richt op daklozen en Stichting De Herberg zich breder inzet voor mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Indien nodig wordt het beleid op elkaar afgestemd, zodat bezoekers en vrijwilligers van beide organisaties zich welkom kunnen voelen in De Herberg.

Deel dit bericht: