WijWegWijsDienst voor Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink |
air 20240216 wijwegwijsdienst
Foto: Menno Mulder

WijApeldoorn is ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht achtergrond en situatie mee moet kunnen doen. Gemeentelijke diensten horen in dienst te staan van burgers, maar het is een bekend gegeven dat daar geen gebruiksaanwijzing voor wordt meegeleverd. Zoeken gaat minder eenvoudig dan het lijkt en mensen kunnen dan door het aanbod de  juiste dienst niet meer vinden en zien ongewild en onbedoeld al snel door de bomen het bos niet meer.

WijApeldoorn heeft de ‘WijWegWijsDienst’ ontworpen; deze dienst bestaat uit een zorgvuldig samengesteld team van twee mensen die op missie willen gaan om inwoners van de gemeente Apeldoorn ter wille te kunnen zijn.

Asha Jagesar en Gert Methorst bieden directe ondersteuning, bemiddeling en advies en reiken de helpende hand aan burgers die dreigen te verdwalen (of al verdwaald zijn) in het gemeentelijke apparaat. Gert is een ervaren lokale politicus in Apeldoorn en Asha is een ervaren bemiddelaarster met haar hart op de juiste plek. Beiden hebben deze krachten gebundeld en zijn op weg gegaan.

air 20240216 wijwegwijsdienst
Foto: Menno Mulder

Deel dit bericht: