Boekenbal terug in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink | | Laatste update: 22 februari 2024, 11:46
air 20240224 apeldoorns boekenbal
Foto: Boekhandel Broekuis

De Boekenweek 2024 komt eraan. In het kader van deze literaire week wordt in Apeldoorn op zaterdag 16 maart het Apeldoorns Boekenbal in Theater Orpheus gehouden. Gastheer is de Apeldoornse schrijver en presentator Bas Steman. Hij gaat in gesprek met schrijvers Tommy Wieringa, Özcan Akyol en Connie Palmen.

Het Apeldoorns Boekenbal is een literair en muzikaal feest. Een bijzonder onderdeel van het programma is dat de drie auteurs ook samen in gesprek gaan over de drijfveren van, en inspiratie achter hun boeken.

De gesprekken met de schrijvers worden afgewisseld met muziek van ‘That Day.’ Halverwege de avond gaat de bar op het toneel open en kan er op datzelfde podium gedanst worden. De band ‘That Day’ speelt bekende hits van onder andere The Rolling Stones, Billy Joel, Steely Dan en The Doors. Tijdens het Boekenbal kunnen bezoekers bij de boekenstand van Boekhandel Broekhuis boeken kopen en ze laten signeren door Tommy Wieringa, Özcan Akyol en Connie Palmen.

Na enkele jaren van afwezigheid is het Apeldoorns Boekenbal terug van weggeweest en maakt wederom haar opwachting in Theater Orpheus. Het Apeldoorns Boekenbal is een initiatief van Boekhandel Broekhuis, CODA en Theater Orpheus.

Het Apeldoorns Boekenbal: Een feest in Apeldoorn, voor Apeldoorn!

Tickets voor het Boekenbal op 16 maart 2024: orpheus.nl

air 20240224 apeldoorns boekenbal
Foto: Boekhandel Broekuis

Deel dit bericht: