‘Business in Wonderland’: nieuw ondernemersevent in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240226 02 business in wonderland
Foto: Business in Wonderland

Op donderdagavond gaat de eerste ‘Business in Wonderland’ van start , een nieuw zakelijk evenement in Apeldoorn. Het event, dat zich onderscheidt van de gebruikelijke zakelijke bijeenkomsten in de stad, heeft het vertrouwen gewonnen van zowel de gemeente Apeldoorn als talrijke bedrijven en business clubs, waardoor het ook bijna is uitverkocht.

Het initiatief is voortgekomen uit de geesten van Kim Sijtsema van en Frank Huibers. Oorspronkelijk is het idee ontstaan vóór de pandemie, en werd 2022 weer nieuw leven ingeblazen. Met steun van diverse bestuursleden en hoofdsponsoren, evenals de gemeente Apeldoorn, kan het evenement groots uitpakken.

Business in Wonderland belooft geen doorsnee netwerkavond te worden. Het evenement, maakt gebruik van elementen uit het sprookje Alice in Wonderland, en deelnemers worden uitgedaagd met laagdrempelige opdrachten om kennis te maken met tal van Apeldoornse ondernemers. Ook de nieuwe wethouder Economische Zaken Nick Derks is aanwezig.

Het event wordt verder verrijkt door bijdragen van diverse Apeldoornse theatergroepen, waaronder ASK-theater, Musicalgroep Colours, Muziektheater Apeldoorn en Circus Apeldoorn. Het event vindt plaats op donderdagavond 29 februari vanaf 19:00 uur Orpheus Apeldoorn en meer informatie is te vinden op www.businessinwonderland.nl

air 20240226 01 business in wonderland 1

Deel dit bericht: