Selectieproces Apeldoorn Business Awards serieuze zaak

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 29 februari 2024, 13:53
air 20240229 apeldoorn business awards
Foto: Apeldoorn Business Awards

In Apeldoorn floreren talloze ondernemingen die gedreven worden door passie, moed en visie. Dag in, dag uit streven deze bedrijven naar verbetering, ongeacht hun omvang. Ze variëren van kleine tot grote ondernemingen die bijdragen aan de werkgelegenheid in de regio.

Om deze bedrijven op zijn minst één keer per jaar erkenning te geven, is de Apeldoorn Business Awards-stichting ooit opgericht. Het hoofddoel van deze stichting is om het bedrijfsleven in Apeldoorn te inspireren en te verbinden. Het selectieproces van de Awards is een serieuze en tijdrovende aangelegenheid, waarbij de keuze voor vooraanstaande bedrijven niet gebaseerd is op meningen, maar op concrete feiten.

Het proces omvat 6 stappen, waarbij nauw wordt samengewerkt met een onafhankelijke voordrachtscommissie en jury. Momenteel bevindt het proces zich in stap 1, waar de voordrachtscommissie per categorie diverse bedrijven uit de gemeente Apeldoorn selecteert. Hierbij worden ook alle aanbevelingen van het Apeldoorns publiek zorgvuldig in overweging genomen. Voordragen kan je nog doen tot 10 maart.

air 20240229 apeldoorn business awards 2023

Deel dit bericht: