Samen055 vraagt aandacht voor rondkomen tijdens ‘Week van het Geld’

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 12 maart 2024, 11:52
air 20240220 samen055 01
Foto: Samen055

Deze week is de ‘Week van het Geld’ en daarom richt Samen055 de schijnwerpers op het thema ‘rondkomen’ in Apeldoorn. Met speciale aandacht voor zaken zoals bijvoorbeeld wonen, biedt de organisatie op haar website een overzicht van regelingen en handige tips.

In deze tijden is het een uitdaging om financieel het hoofd boven water te houden, met stijgende energiekosten en de duurdere boodschappen. Gelukkig hoeft niemand in de gemeente Apeldoorn er alleen voor te staan. Samen055 van de gemeente Apeldoorn staat klaar om te helpen bij vragen over rondkomen, werk, leven, ontmoeten en opvoeden.

De organisatie bekijkt samen met jou welke hulp het beste past bij jouw specifieke situatie. Op de website is ook het informatieve boekje “Rondkomen in Apeldoorn” beschikbaar. Hierin vind je een gedetailleerd overzicht van alle regelingen en organisaties in de gemeente die ondersteuning bieden. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier op de website in, of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies.

Deel dit bericht: