Fotoclub AFV de Veluwe viert 75-jarig bestaan fotoworkshops

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240329 fotoclub afv de veluwe 01
Foto: Fotoclub AFV de Veluwe

Dit jaar viert Fotoclub AFV de Veluwe haar 75-jarig bestaan en nodigt alle Apeldoorners die geïnteresseerd zijn in fotografie uit om deel te nemen aan de festiviteiten. Of je nu je fotografische vaardigheden wilt verbeteren, je kijk op de wereld wilt veranderen, of altijd al op zoek bent geweest naar het perfecte plaatje, de clubleden staan klaar om te helpen.

De aftrap is op zaterdag 6 april met de natuurexpositie ‘De Veluwe op haar mooist’ in Het Aardhuis in Kroondomein het Loo. Op de eerste verdieping is een foto-expositie te bewonderen van diverse kleurrijke flora en fauna op de Veluwe. De expositie is gratis te bezoeken van 6 april tot en met 31 mei en kan goed gecombineerd worden met een wandeling in het Kroondomein of een hapje/drankje in Eet & Drinklokaal Aardhuis.

Daarnaast staan er vanaf 6 april nog meer jubileumactiviteiten gepland, waaronder verschillende fotoworkshops in het voor- en najaar, een expositie van scholieren in juni, een presentatie van markante locaties op het Stationsplein in de zomer, een bijzondere jubileumavond op 19 september in Orpheus en een unieke fototentoonstelling in Dok Zuid om het jaar af te sluiten. Meer informatie vindt je op de website: develuwe.net.

Deel dit bericht: