Ontmoetingsavond voor naasten van long-covid patiënten

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240410 covid
Foto: Covid

De impact van long covid op naasten is vaak onderschat. Mantelzorg Consulent Monique Steunenberg organiseert daarom in april een ontmoetingsavond om deze naasten te ondersteunen.

De avond biedt een platform voor naasten van long-covid patiënten om ervaringen te delen en tips uit te wisselen en adviezen voor zelfzorg en het stellen van grenzen. Monique Steunenberg vertelt dat de avond is ontstaan uit de behoefte van een mantelzorger om te praten over de cognitieve post-covid klachten van haar partner. Dit leidde tot het idee om meer mensen met soortgelijke ervaringen samen te brengen.

De avond richt zich op naasten van long-covid patiënten, vaak jonge mensen tussen de 30 en 50 jaar, die een druk leven leiden en plotseling geconfronteerd worden met de zorg voor hun partner. Op woensdagavond 17 april vindt de ontmoetingsavond plaats bij de Kap aan de Regentesselaan 2-B, van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meer informatie en aanmelden kan via Monique Steunenberg: m.steunenberg@dekap.nl of 06 – 4073 0579.

Deel dit bericht: