Poedersuiker bijna aangezien voor cocaïne bij verkeerscontrole

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 15 april 2024, 14:04
screenshot
Foto: Politie Apeldoorn

De politie meldt dat er op woensdag 10 april een integrale verkeerscontrole plaatsvond in Apeldoorn Noordoost, met name in de omgeving van de Sleutelbloemstraat. Verschillende partners werkten samen met de politie Apeldoorn en Veluwe-noord/west aan deze controle.

Hieronder het team verkeer, digitale opsporing, omgevingsdienst, GGD en de douane met een speurhondengeleider. Tijdens de controle zijn in totaal 142 voertuigen gecontroleerd. Hierbij zijn 64 beschikkingen en bekeuringen uitgeschreven. Onder de overtredingen vielen onder andere het vasthouden van een mobiele telefoon door de bestuurder (19 keer), het niet dragen van de autogordel (15 keer), en het niet op eerste vordering tonen van het rijbewijs (8 keer).

Een bijzondere vondst was ook het aantreffen van grootverpakkingen met zakjes wit poeder in de laadruimte van een voertuig. Na controle bleek dit poedersuiker te zijn, bestemd voor het bakken van oliebollen. De betreffende bestuurder kon na controle uiteraard zijn weg vervolgen.

screenshot
Screenshot

Deel dit bericht: