Saxion lanceert nieuwe AI-opleiding in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
Saxion lanceert nieuwe AI-opleiding in Apeldoorn
Foto: Saxion Apeldoorn

Saxion start in september 2024 met drie nieuwe opleidingen in Apeldoorn, waaronder de bachelor Applied Data Science & Artificial Intelligence. Deze opleiding wordt onderdeel van het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, waar diverse digitaliseringsvraagstukken samenkomen.

De bachelor Applied Data Science & Artificial Intelligence is een baanbrekende opleiding waar studenten leren hoe ze data-analyse en kunstmatige intelligentie kunnen inzetten om nieuwe inzichten te verkrijgen. De focus ligt niet alleen op technische aspecten, maar ook op ethische en maatschappelijke kwesties.

Het enthousiaste docententeam van Saxion staat klaar om de opleiding vorm te geven en studenten te begeleiden. De samenwerking met partners zoals de politie, Universiteit Twente en gemeente Apeldoorn zorgt voor een waardevolle invulling van de opleiding, met praktijkopdrachten en gastcolleges. Geïnteresseerden kunnen zich oriënteren tijdens speciale voorlichtingsmomenten, zoals een informatiebijeenkomst op 13 juni van 15:00 tot 16:30 uur in het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering in Apeldoorn.

Deel dit bericht: