Aanmelding geopend Zomerpakkettenactie voor gezinnen in nood

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 30 april 2024, 12:42
air_20240430_Zomerpakkettenactie_present Apeldoorn
Foto: Present Apeldoorn

De zomer nadert en daarmee ook de jaarlijkse Zomerpakkettenactie, een initiatief om gezinnen die niet op vakantie kunnen gaan, toch een extraatje te bezorgen. Met de financiële druk die veel gezinnen ervaren, is het moeilijk om geld vrij te maken voor ontspanning en activiteiten tijdens de vakantieperiode. De actie biedt een kans om deze gezinnen een welverdiende pauze te gunnen.

Gezinnen die hieraan willen bijdragen kunnen zich aanmelden om een zomerpakket samen te stellen. Met een richtlijn van €30,- als waarde voor het pakket, kunnen deelnemers het pakket met hun gezin, een groep vrienden, of individueel samenstellen. Na aanmelding ontvangen ze informatie over het gezin waaraan ze gekoppeld worden, inclusief gezinssamenstelling, hobby’s en voorkeuren.

Geïnteresseerden dienen het aanmeldformulier voor gevers in te vullen vóór 27 mei 2024. Vervolgens worden ze aan een gezin gekoppeld en ontvangen ze tijdens informatiemomenten de benodigde gegevens. Vanaf dat moment kunnen ze contact opnemen met het gezin voor meer informatie en een afspraak maken om het pakket te overhandigen. Het is de bedoeling dat de pakketten vlak voor of tijdens het begin van de zomervakantie worden afgeleverd, zodat ze echt als een extraatje worden ervaren.

Deel dit bericht: