Benefietconcert ter ondersteuning van Alpe d’Huzes

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240430 concert grote kerk 02 benefit concert
Foto: Benefit concert in de Grote Kerk

Yolanda Zandkuyl uit Apeldoorn organiseert een uniek klassiek concert om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het betreft hier een speciale inzamelingsactie voor Alpe d’Huzes. Er zijn aria’s te horen van gerenommeerde componisten zoals Händel, Bach en Monteverdi.

Sopraan Tamara Ester en tenor Roy Mononoetoe zullen optreden, begeleid door het ensemble Cappella Fontana. Apeldoornse componist Van Wolferen wordt ook geëerd, en pianist/organist Michiel Hinnen zal het concert muzikaal ondersteunen. Het concert zal plaatsvinden op 7 mei in De Grote Kerk in Apeldoorn. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via Primera Ugchelen, Primera Ordenplein, Primera Mercatorplein. Of te bestellen via e-mail: concert.alpedhuzes@gmail.com.

Yolanda Zandkuyl werd geïnspireerd door een nieuwe onderzoeksmethode naar individuele kankercellen, gepresenteerd door oncoloog Prof.Dr. Burgering van het UMC Utrecht. Naast het concert neemt Yolanda Zandkuyl deel aan Alpe d’Huzes op 6 juni. Dit sportieve evenement zet zich in voor het inzamelen van geld voor kankeronderzoek en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met kanker.

air 20240430 concert grote kerk benefit concert
air 20240430 concert grote kerk 01 benefit concert

Deel dit bericht: