KleinGeluk in Apeldoorn heeft eigen leerlijnen

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink |
air 20240606 kleingeluk foto leerlijnen thuiszorg
Foto: KleinGeluk

Om de overstap naar de zorg aantrekkelijker te maken voor starters en zij-instromers heeft zorgorganisatie KleinGeluk twee nieuwe leerlijnen ontwikkeld. Het betreft een opleiding tot Woonassistent met ADL taken (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) en een opleiding tot Verzorgende IG (of VIG/ Verzorgende Individuele Gezondheidszorg). Wie tot de leerlijnen wordt toegelaten kan al snel aan de slag bij KleinGeluk, met een erkend vakdiploma. De overstap wordt bovendien volledig door KleinGeluk betaald.

Volgens Judith Verschoor, Adviseur Leren en Ontwikkelen bij KleinGeluk, is dit een unieke kans voor iedereen die droomt van een baan in de zorg. “Dankzij een eenmalige subsidie van de overheid, die graag investeert in de thuiszorg, kunnen we dit unieke aanbod nu doen. Beide leerlijnen bestaan uit werken en leren tegelijk in de praktijk en leiden op tot een erkend vakdiploma. Wie dat behaalt heeft meteen een baangarantie bij KleinGeluk.” aldus Verschoor.

Wie geïnteresseerd is in een betaalde overstap naar de zorg is donderdag 20 juni van harte welkom op een speciale informatieavond bij KleinGeluk van 19.00 tot 21.00 uur op locatie De Matenhof, Warenargaarde 775 Apeldoorn. Aanmelden kan via www.kleingeluk.nl/leerlijnen

air 20240606 kleingeluk foto leerlijnen thuiszorg
Foto: KleinGeluk

Deel dit bericht: