Theater Orpheus zoekt Apeldoorns talent

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink |
air 20240606 showorpheusauditie
Foto: Theater Orpheus

Theater Orpheus in Apeldoorn nodigt lokaal talent uit om auditie te doen voor SHOW, een initiatief gericht op talentontwikkeling in de regio Apeldoorn. Orpheus staat open voor een breed scala aan artiesten, waaronder zangers, dansers, muzikanten en comedians. SHOW Apeldoorn wordt voor de achtste keer georganiseerd en biedt een podium aan tien geselecteerde acts.

“Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat,” aldus stadsprogrammeur Jessie van den Bosch. Onder leiding van regisseur Susannah Iseger en muzikaal leider Dookje Engelhard krijgen de geselecteerde deelnemers coaching en repetities. Dit mondt uit in een avondvullende voorstelling op 30 december 2024, waar de talenten hun vaardigheden live kunnen tonen.

De audities vinden plaats op zondag 30 juni 2024 en belangstellenden kunnen zich aanmelden tot maandag 17 juni via de website orpheus.nl/show. Er worden tien acts gekozen, variërend van solo-artiesten tot koren. De auditiedag zelf vindt plaats in de Altioszaal van Theater Orpheus.

air 20240606 showorpheusauditie
Foto: Theater Orpheus

Deel dit bericht: