Paul Blokhuis nieuwe voorzitter De Goede Woning

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240612 paul blokhuis de goede woning
Foto: De Goede Woning

Na acht jaar legt Arnold Gerritsen zijn functie als voorzitter in de Raad van Commissarissen De Goede woning neer. Paul Blokhuis neemt per 1 juli 2024 het stokje over. Blokhuis is volgens de Raad van Commissarissen een ideale kandidaat voor deze rol. Blokhuis brengt een rijke bestuurlijke ervaring mee, zowel op landelijk als lokaal niveau.

Erna Pieters benadrukt namens de Raad van Commissarissen, dat Blokhuis’ betrokkenheid bij de gemeenschap van Apeldoorn een belangrijke meerwaarde is voor de huurders van De Goede Woning. Directeur-bestuurder Rob van Beek is eveneens verheugd over de komst van Blokhuis.

Hij roemt Blokhuis om zijn ervaring, bevlogenheid en uitgebreid netwerk, en kijkt uit naar een fijne samenwerking. Blokhuis heeft een uitgebreide achtergrond in het openbaar bestuur, waaronder zijn functie als wethouder in Apeldoorn en als staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte III.

Paul Blokhuis zelf kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij De Goede Woning. Hij is bekend met de uitdagingen waar de organisatie voor staat, zoals het vergroten van de sociale woningvoorraad en het verbeteren van de leefbaarheid en tevredenheid onder huurders. Blokhuis geeft aan vereerd te zijn met de benoeming en kijkt ernaar uit om zijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de wooncorporatie.

Deel dit bericht: