Politie zoekt getuigen schietincident Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20230525 politie 08 politie.nl
Foto: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het schietincident van afgelopen zaterdag 15 juni, omstreeks 00.50 uur, aan de Schimmelpenninckstraat in Apeldoorn. Tijdens het schietincident raakte één persoon licht gewond.

De politie kreeg zaterdagavond laat een melding dat een onbekend persoon met een mogelijk vuurwapen had geschoten op café Yakamoz. Meerdere agenten kwamen snel ter plaatse en zetten het plaats delict af voor verder onderzoek. Bij het incident waren meerdere personen aanwezig in het café. Het slachtoffer had licht letsel en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De recherche, Forensische Opsporing en een speurhondengeleider waren aanwezig, maar troffen geen verdachte aan.

De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over wat er precies is gebeurd en wie erbij betrokken waren. Ook is de politie geïnteresseerd in eerdere verdachte situaties bij of in het café, zoals verdacht gedrag van personen. Alle informatie, hoe gering ook, kan van groot belang zijn voor het onderzoek.

Informatie doorgeven kan digitaal via het tipformulier op politie.nl of telefonisch via 0900 8844. Dit kan 24/7. Anoniem melden is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit bericht: