CDA themabijeenkomst over wooncrisis in Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air_20240634_eline-vedder-tweede-kamerlid-cda.jpg
Eline Vedder: Tweede Kamerlid CDA

Op woensdag 26 juni 2024 organiseert het CDA Apeldoorn een themabijeenkomst met de titel ‘Samen Bouwen & Wonen’. De bijeenkomst richt zich op de voortdurende wooncrisis in Nederland, met bijdragen van landelijke en lokale politici.

Eline Vedder, Tweede Kamerlid voor het CDA, zal spreken over de instrumenten voor volkshuisvesting vanuit de landelijke politiek. Vincent Buitenhuis, vertegenwoordiger van de woningcorporaties in Apeldoorn, zal de situatie vanuit het perspectief van de ontwikkelpartners belichten. Martin Fransen, van de lokale CDA-fractie, zal de Apeldoornse ambities bespreken. Na de presentaties is er ruimte voor discussie over de ambities, het gebruik van ruimte, snelheid en doelgroepen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Denksportcentrum Apeldoorn aan de Dubbelbeek 24. De zaal opent om 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur. De discussie wordt geleid door Hans van Gerrevink van het CDA Apeldoorn. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt gewaardeerd via cda@apeldoorn.nl.

Deel dit bericht: