Zomerspelen op Edelenveld in De Maten

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
rob voss fotografie
Foto: Rob Voss

In juli worden de Zomerspelen op het Edelenveld georganiseerd als onderdeel van het programma Zomeractiviteiten Apeldoorn 2024. Bij de Zomerspelen zijn diverse sport- en spelactiviteiten te vinden. Op woensdag 31 juli zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom met hun familie.

Ouders kunnen genieten van koffie en thee, terwijl de kinderen gebruik maken van het springkussen. Deze zomerse activiteit wordt georganiseerd door Sportservice Apeldoorn en Stimenz. Gedurende de zomeractiviteiten zijn er ook sportieve activiteiten zoals touwtje trekken, cups, kanjan en rennen op de stormbaan. Verkoelde dranken, ijsjes en gezonde snacks worden geserveerd om de hitte te verdragen. Voor de ouders is er een pop-up terras waar zij zich kunnen ontspannen. De dag staat in het teken van gezelligheid en ontmoeting.

Daarnaast zijn er activiteiten zoals bubbelvoetbal, lasergamen, trampoline springen en huttenbouwen voor kinderen in de regio Apeldoorn. Ook volwassenen kunnen deelnemen aan buurtkoffies en workshops zoals LEGO-fotografie. De speelactiviteit op het Edelenveld vindt plaats op 31 juli van 14:00 tot 16:00 uur op het Holtrichtersveld in Zuidoost Apeldoorn. Aanmelden is gratis via de website van Sportservice Apeldoorn. De Zomeractiviteiten Apeldoorn loopt van 13 juli tot en met 25 augustus.

Deel dit bericht: