Koningsdag 2022: de lokale omroep was erbij, live vanuit het Oranjepark

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 28 april 2022, 11:34
Burgemeester Ton Heerst deelt in de feestvreugde met onze verslaggeefsters
Foto: Rob van Leeuwen

Afgelopen Koningsdag was de lokale omroep van Apeldoorn (Samen1) aanwezig in het Oranjepark met een live radio-uitzending. Vanaf 10:00u. ging de programmering van start met DJ Berry Mulder gevolgd door Serge Poppelaars en tenslotte Christiaan Gijtenbeek die de dag afsloot.

Onze verslaggeefsters Alma van de Blankevoort en Monique Wolters waren druk in de weer met interviews. Daar werden bezoekers verrast met een prijsvraag waar prachtige prijzen te winnen waren. De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.

Ook kwamen wethouder Jeroen Joon en Commissaris van de Koning John Berends aan het woord. De dames slaagde er zelfs in om burgemeester Ton Heerts aan het dansen te krijgen. De ‘Minion’ die op locatie bij de radio-uitzending aanwezig was zorgde voor veel bekijks van nieuwsgierige kinderen. Tevens was dit een mooie gelegenheid voor veel mensen om kennis te maken met de lokale omroep van Apeldoorn.

Wil jij iets doen met radio, televisie, nieuwsredactie of socialmedia? Misschien is de lokale omroep dan iets voor jou. Stuur ons een berichtje met motivatie naar info@samen1.nl. Wellicht maken we dan binnenkort wel kennis met elkaar!   

Deel dit bericht: