Beekbergen en omgeving flink getroffen door het noodweer van donderdagmiddag

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 20 mei 2022, 11:14
Ravage in het dorpscentrum van Beekbergen
Foto: Regio06Fotografie

In de omgeving van Beekbergen heeft het slechte weer goed huisgehouden. Hierdoor is de brandweer  met meerdere korpsen druk bezig geweest.

Aan de Dorpstraat in Beekbergen en de Lierderstraat in Lieren waren meerdere bomen omgevallen. Aan de Loenenseweg in Beekbergen viel een boom op een auto. Het is onbekend hoe het met de bestuurder is en de auto is afgesleept.

Aan de Holleweg met de Hietveldweg in Beekbergen viel ook een boom om. Hierdoor werd de Hietveldweg tijdelijk afgesloten.

De Dorpstraat in Beekbergen is een tijd afgesloten geweest door omgevallen bomen. Aan de Dorpstraat met de Loenenseweg was ook een boom omgevallen. De wortels van deze boom  namen met de val meerdere elektriciteitskabels mee. Liander was ter plaatse om de problemen die hierdoor ontstonden te verhelpen.

Aan de Loenenseweg met de Evert Jan Boksweg was eveneens een boom omgevallen en aan de Elisabethweg in Hoenderloo was een boom op een huis gevallen. Naast de boom stond een busje geparkeerd, deze werd ook beschadigd. De bergingsdienst heeft het busje van de ontwortelde boom moeten takelen. Het busje kon op eigen kracht weer verder.

Deel dit bericht: