Binnenstad aangekleed met barokke stickers

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 11 januari 2024, 21:48
Een mooi voorbeeld van de sticker versiering bij het ACEC-gebouw aan de Roggestraat
Foto: Monique Wolters

Zijn je de goudkleurige raamstickers in de binnenstad en de boomversieringen op de Loolaan al opgevallen? Deze verwijzen naar de vormen in de tuinen van Paleis Het Loo en zijn bedoeld om te vieren, dat het paleis na een verbouwing van vier jaar weer open is.

De aankleding is gebaseerd op de barokke vormen in de paleistuinen. Aan de Loolaan zijn de bomen inmiddels versierd en in de binnenstad worden de laatste raamstickers opgeplakt. Als dat ook klaar is, worden de stickers voorzien van een QR-code die linkt naar een audiotour met koninklijke verhalen.

In december komen daar nog tien projecties bij die in beeld en geluid de verhalen zullen weergeven op diverse panden in de binnenstad. Om echt impact te maken in de (binnen)stad met de raamstickers zou het fijn zijn als zoveel mogelijk ondernemers zich aansluiten.

Om mee te doen als ondernemer uit de binnenstad kun je een mail sturen naar info@apeldoorn-binnenstad.nl. Ben je ondernemer in de gemeente Apeldoorn, maar niet in de binnenstad, mail dan naar m.bosch@apeldoornpartners.nl.

Informatie over de soorten en maten raamstickers vind je op Raamstickers City Dressing Apeldoorn

Deel dit bericht: