Vandaag: Langste Platenmarkt in de binnenstad van Apeldoorn

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 6 juni 2022, 19:01
Foto: Serge Poppelaars

Vandaag vindt de tweede editie van de Langste Platenmarkt plaats. Van 10:00u. tot 17:00u. kun je opzoek naar unieke platen, singletjes, platenspelers en aanverwante artikelen. 

Ons TV team gaat voor het Regionieuws een verslag hiervan maken dus je komt Samen1 op Tweede Pinksterdag in de binnenstad tegen!

De route van de kramen start op het Leienplein, loopt via de Nieuwstraat naar het Caterplein en vanaf het Caterplein via de Hoofdstraat naar het Raadhuisplein. Er komen standhouders uit België, Duitsland en zelfs uit Engeland. Voor de echte vinyl liefhebbers is er genoeg aanbod om de platencollectie uit te breiden.

Langs de route en op de diverse (horeca)pleinen zijn verschillende artiesten actief om het evenement nog gezelliger te maken. Tussen de kramen door vind je prachtige straatartiesten zoals bijvoorbeeld de Kiddy Ride Police Patrol of Radio Barkas en een mobiele DJ.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn in samenwerking met Variaworld Deventer. De vorige editie was in 2019 waarna corona roet in het eten gooide. 

Deel dit bericht: